Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Provocări

Impostorul

Am stiut in secunda in care am auzit zgomotul infundat din spatele meu. Am stiut ca sunt intr-o pestera. In...

Continuare...


Powered by

Provocări

Sorin Tudorde @
11 November 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O conferință pentru practicienii din domeniul comunicării.

Despre PR și despre oamenii de comunicare tot timpul s-a vorbit mult. Iar în ultima vreme se vorbește chiar și mai mult: înarmat cu un telefon mobil, orice posesor de cont pe rețele sociale se trezește măcar specialist în comunicare, dacă nu un guru. Și se simte dator să-și împărtășească opiniile și viziunile. Dar cât adevăr există în cele spuse? Și cum poate face față practicianul din domeniul comunicării noilor provocări profesionale și personale?

Provocări este o conferință cu intrarea gratuită, dedicată practicienilor din domeniul comunicării. Cu o durată de aproximativ două ore, conferința se va desfășura pe coordonatele următoarelor șapte componente:

– evoluții în spațiul comunicării;
– om de comunicare vs om de social media;
– real time marketing;
– (brand) storytelling;
– practici și bune practici;
– pr și marketing politic;
– întrebări, răspunsuri, studii de caz.

Provocări este un “one-man show” (susținut chiar de către semnatarul acestor rânduri) care, deși își dorește să ofere răspunsuri, își propune să stabilească premisele unor conștientizări.

Vă invit așadar joi, 13 noiembrie 2014, ora 18:00, la Absintherie Sixtina.

Important:

intrarea la eveniment se face pe baza anunțului de participare exprimat prin intermediul comentariilor;
– Provocări este un eveniment nesponsorizat. Prin urmare, cum nu se oferă nimic gratuit (nici măcar un loc la masă de vreme ce capacitatea sălii este limitată), v-aș ruga ca în cazul în care nu aveți un interes clar definit pentru domeniul comunicării să nu participați;
– și chiar mai mult: toate produsele de la bar sunt contra cost (la costurile obișnuite ale Absintheriei).

provocari

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.