Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Promovare la o promovare

Ciunga, baieti

“Tot mai multe cazuri de furt de gumă de mestecat au fost semnalate magazinele din Marea Britanie, făptaşii fiind români....

Continuare...


Powered by

Promovare la o promovare

Sorin Tudorde @
11 March 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că Webcultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim pentru susținere!

Cu dedicație, din partea WebCultura.

Gustave-DoreMusée d’Orsay din Paris găzduiește, până pe data de 11 mai 2014, o expoziție dedicată lui Gustave Doré, unul dintre cei mai importanți artiști ai secolului al XIX-lea. Pentru promovarea expoziției, conducerea muzeului a apelat la Ödland, o trupă care ne place și despre care am mai scris pe WebCultura. La rândul său, Lorenzo Papace, compozitorul trupei, ne-a scris, invitându-ne să ascultăm noua piesă.

Odland

O piesă pe care, la rându-ne, vă invităm și noi să o ascultați (și, dacă sunteți curioși, să vedeți aici cum a fost filmat totul).

Și, dacă tot vorbim despre promovare: cu doar o zi înainte ne-a scris și regizorul Florent Igla – cel care a realizat această foarte frumoasă (și apreciată) filmare în Muzeul Luvru – rugându-ne să privim un scurt film de promovare al Flash Thirty – un club de fotbal american care tocmai a aniversat 30 de ani de existență.

Florent

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.