Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Prin patul vreunui bărbat…

Dans în doi timpi

O coregrafie a prieteniei. Câteva momente de bucurie pentru iubitorii dansului: o coregrafie frumoasă, două dansatoare, mai multe peisaje.

Continuare...


Powered by

Prin patul vreunui bărbat…

Sorin Tudorde @
13 January 2015

“Femeia iubită nu mai intră în odaia bărbatului, ci numai în patul său.”

“O femeie iubită, intrând pentru prima oară în odaia unui bărbat, e un miracol de împrimăvărare. Dar câte femei n-au intrat în odaia unui bărbat şi câte nu vor mai intra! Prea multe buchete de flori au fost în odaia bărbatului culoarea de întâmpinare şi gestul ei. De prea multe ori inima a bătut în preajma sosirii, pe când ochii priveau pe fereastră şi pasul neliniştit alerga. De prea multe ori prezența prelungită a acelei femei a fost simbolul umilitor al sațului trupesc. Și-ncetul cu încetul, femeia iubită nu mai intră în odaia bărbatului, ci numai în patul său.”

Ionel Teodoreanu,
(6 ianuarie 1897 – 3 februarie 1954)
La Medeleni

pat-dragoste

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri