Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Prin online, în viteză

Scoala pentru parinti

O excelenta campanie de advertising care implică părinții în procesul de învățare. Ne plac ideile creative, indiferent de domeniul în...

Continuare...


Powered by

Prin online, în viteză

Sorin Tudorde @
10 April 2013

Patru linkuri care ne plac.

1. Vizitați lumea, călătorind în viteză, fără teama de a fi opriți de un agent de circulație. Cam asta face Google Street View Hyperlapse, un proiect online dezvoltat de canadienii de la Teehan+Lax. Practic, îți alegi un punct de plecare oriunde în lume și un punct de sosire așijderea și apoi, pe monitor, vei viziona întreaga călătorie ca și când te-ai afla pe scaunul unui autoturism care circulă în mare viteză. Este ușor de folosit (și merge mai bine dacă aveți instalat Chrome). Noi ne-am plimbat puțin prin București (dovada imaginea de mai jos.

Și, în cazul în care nu vă descurcați “din prima”, iată și un scurt video care spune mai clar ce și cum.

2. Istoria Europei din anul 1 și până în anul 2000 în 21 de hărți. Da, evident că e și România pe acolo. După Dacia, câteva hărți mai târziu. 🙂

3. O rețea socială pentru iubitorii cărților. Se numește BookMooch, este destinată acelora care vor să facă schimb de cărți sau au cărți pe care vor să le ofere altora și îți poți face cont gratuit. Și, da, există și utilizatori din România.

4. Și, în final: Mizerabilii – o reprezentare grafică. Despre cartea lui Hugo, vorbim, desigur! (Să nu uitați să faceți click pe imagine pentru a observa mai multe detalii.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Luca Elena

    Astept comentarii noi !

Comentează

Parteneri