Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Primul Bal Mascat la Opera Nationala Bucuresti

Cum își fac păsările cuib în sudul Africii?

Își construiesc câte un “bloc” întreg pe câte un stâlp de telegraf. Imaginea nu reprezintă o căpiță de fân (deși...

Continuare...


Powered by

Primul Bal Mascat la Opera Nationala Bucuresti

WebCulturade @
30 October 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Prima ediție a Balului Mascat caritabil organizat de Asociația Friends of Opera în beneficiul Operei Naționale București a adunat suma de 65.000 de lei. Suma va fi folosită pentru susținerea activităților artistice și de promovare ale ONB.

Regi, regine, ducese, cavaleri, prințese și alte personaje de poveste – în viața reală ambasadori, politicieni, oameni de afaceri sau de cultură – au petrecut și au dansat pe scena și în foaierele Operei Naționale, la Bal Mascat. Evenimentul a fost organizat de Asociația Friends of Opera, la Opera Națională București și a fost destinat strângerii de fonduri pentru prima scenă lirică a țării.

Participanţii au fost invitaţi în lojile Operei, unde au asistat, începând cu ora 18.00, la spectacolul “Un Ballo in Maschera” de Giuseppe Verdi. La ora 21.00, pe ritmuri de vals, s-a dat semnalul de început al primului Bal Mascat, pe care organizatorii vor să-l transforme într-o tradiție anuală. Invitații au avut parte de surprize și momente speciale: cockteil, cină, parada costumelor, tombolă, dans. Fondul sonor al serii a fost, fireşte, muzica clasică.

Gilda Lazar, presedinta Asociatiei Friends of Opera si Catalin Arbore, Directorul Operei Nationale.

Evenimentul a fost susţinut de Opera Naţională Bucureşti, JTI, Elvila, Omnilogic, Spectacular Branding, ArtMark, Agenţia de cultură, Oameni şi companii, Comunicator Media, Art Production, Interbrand, Michelle Anti-Ageing and Dental Clinic, Exotique, Laboratoarele Thea, Trends by Adina Buzatu, Spherios, Corporate Baskets.ro, Ad Promotion, Johnnie Walker.

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.