Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Primavara

Macazuri de destine

Macazuri plâng sub dârele din mine, Când trenuri işi aruncă norii-n zare, Cu ţipete prelungi, de fluiere prea fine, Sã...

Continuare...


Powered by

Primavara

Sorin Tudorde @
30 August 2012

Un scurtmetraj frumos ca o colecție de haiku-uri.

Primăvară și amurg. Anotimp și viață. Contrast și unitate. Suflet și familie. Sunt doar câteva dintre metaforele pe care le veți descoperi în acest scurtmetraj care, deși are ceva mai puțin de patru minute, cuprinde un întreg ocean de emoții.

Springtime with Obaachan (Obaachan înseamnă bunică în japoneză), este un film purtând semnătura artistului Andy Ellis și a fost realizat în aprilie 2011 în Japonia. Un film care ne propune să ne reamintim importanța familiei și a cuvântului “acasă”.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.