Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Prima si ultima raza de soare

Foc sub gheață

Frozen: puterea prințeselor Disney. Riscând un hazardat paralelism, se poate aminti că aşa cum magia s-a ivit în condiţiile lumii...

Continuare...


Powered by

Prima si ultima raza de soare

Sorin Tudorde @
24 September 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

În căutarea sublimului, prin intermediul unui experiment fotografic.

O serie de fotografii realizate în inima deșertului de către artista americană Mary Mattingly.

Joseph Addison spunea că “sublimul este ceva care îți umple mintea cu un tip suportabil de spaimă”. Aceste fotografii încrucișate sunt realizate în perioada primei și ultimei raze de lumină a zilei, în perioada solstițiului de iarnă. Am realizat aceste fotografii în încercarea de a capta experiența mea cu sublimul în 2001, în timp ce am trăit pentru o vreme singură într-unul din deșerturile Americii de Nord.” (Mary Mattingly)

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.