Prima întâlnire a Cenaclului WebCultura

Începând cu data de 21 ianuarie, Cenaclul WebCultura se va întruni săptămânal. În viața reală.

Prima întâlnire a Cenaclului WebCultura va avea loc joi, 21 ianuarie, ora 19:00, la Absintherie Sixtina (Strada Covaci, nr. 6, etaj. 1 – vezi harta). Și chiar mai mult: începând cu această dată, întâlnirile Cenaclului devin un eveniment săptămânal (în fiecare joi, de la ora 19:00, în locul amintit).

Participarea la întâlnirile Cenaclului este gratuită, necondiționată și deschisă oricărui doritor. Altfel spus: puteți să nu comandați nimic, pe toată durata întrunirii și nimeni nu se va supăra. Dacă însă vă decideți să vă comandați ceva de la barul Absintheriei, va trebui să vă achitați consumația.

Acestea fiind spuse, aceia care doresc să citească din creațiile lor în cadrul acestei prime întâlniri sunt rugați să ne spună acest lucru prin intermediul comentariilor.

Firește, ne-ar fi de folos să fim anunțați, tot prin intermediul comentariilor și de intenția de a participa la eveniment (pentru a gestiona mai bine problema spațiului). Nu în ultimul rând, vă rog să citiți cele câteva reguli de aici.

Ne vedem joi! 🙂

Cenaclul WebCultura

Recomandări

Adaugă comentariu