Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Prima gama de machiaj dedicata exclusiv iubitoarelor de facebook

Mai puțin știuta legendă a venirii sașilor în Transilvania

O legendă germană leagă venirea sașilor în Transilania de un cântec de fluier. Iar unele date istorice vin să o...

Continuare...


Powered by

Prima gama de machiaj dedicata exclusiv iubitoarelor de facebook

Sorin Tudorde @
11 July 2012

O premieră în social media. Marca Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent a anunțat că va lansa o gamă de produse de machiaj dedicată exclusiv celor care urmăresc pagina de facebook a brandului: linia de produse Devoted to Fans este realizată în cadrul unei colavorări cu Facebook și Pantone și va fi lansată prin intermediul unei oferte limitate destinate unui număr de doar 1.650 de fani.

Potrivit declarațiilor făcute de Carla de Preval, directorul de digital marketing al companiei Yves Saint Laurent, scopul este acela de “a crea o divizie digitală completă și de sine stătătoare”. Și, pentru acelea interesate să vadă cum arată “un job de vis în social media”, iată un scurt interviu cu Carla de Preval.

(via FrenchWeb)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. emilia

    Video-ul nu este disponibil

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.