Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Prima bibliotecă publică fără cărţi tipărite

Prima femeie angajata ca fotomodel masculin

În lumea modei totul pare a fi posibil. După ce, nu cu mult timp în urmă, scriam despre Andrej Pejic, bărbatul...

Continuare...


Powered by

Prima bibliotecă publică fără cărţi tipărite

Sorin Tudorde @
16 January 2013

♣ “BiblioTech, prima bibliotecă publică în întregime digitalizată din Statele Unite ale Americii, care nu va conţine nicio carte tipărită, ci doar cărţi în format eBook, va fi inaugurată în toamna acestui an, în oraşul San Antonio”, anunță Mediafax. “La început, vor exista 100 de dispozitive e-reader, iar apoi vor fi adăugate alte 50 de e-readere pentru copii, 50 de PC-uri, 25 de laptopuri şi 25 de tablete. Persoanele care vor veni la BiblioTech vor putea să citească cărţi pe oricare dintre dispozitivele din bibliotecă, să iasă din bibliotecă cu unul dintre cele 50 de e-readere, pentru o anumită perioadă de timp, sau să vină în bibliotecă cu propriul dispozitiv e-reader şi să descarce pe el orice cărţi doresc.”

♣ Ieri, de ziua lui Mihai Eminescu, Ambasadorul Marii Britanii la București, Martin Harris, a făcut public un material filmat în care recită poezia “Revedere”.

Și, în altă ordine de idei: s-a lansat noul MySpace, iar facebook își face motor de căutare.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri