Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

PressPausePlay

Gigi Căciuleanu: 50 de ani de scenă

Gigi Căciuleanu sărbătoreşte 50 de ani de scenă, revenind la Teatrul Mic ca interpret cu noua sa creaţie coregrafică “UN...

Continuare...


Powered by

PressPausePlay

Sorin Tudorde @
10 October 2011

Un film despre speranță, teamă și cultura digitală.

“Revoluţia digitală din ultimul deceniu a descătușat creativitatea şi talentul în moduri fără precedent, oferind oportunitati nelimitate.

Dar oare această democratizare a culturii înseamnă că arta, filmul, muzica sau literatură sunt mai bune sau înseamnă că adevăratele talente sunt inundate și se se îneacă în cultura de masă?

Aceasta este întrebarea ridicată în PressPausePlay, un documentar cuprinzând interviuri cu unii dintre cei mai influenti ai erei digitale.”

(Și, dacă tot am amintit de cultura de masă: puteți privi aici și aici două forme de protest.)

Un documentar pe care nu doar că îl recomand cu căldură. Și cred sincer că trebuie neapărat văzut de către toți aceia care interacționează în vreun fel cu domeniile creative.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri