Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Povestiri de o clipa

Praf de diamant

Picturi desenate cu degetele. Lucrarea de mai sus se numește Praf de diamant și este realizată de către artista americană...

Continuare...


Powered by

Povestiri de o clipa

Sorin Tudorde @
17 May 2012

O nouă galerie de “clipiri fotografice”.

Vi s-a întâmplat vreodată să priviți pentru o singură clipă o persoană (pe stradă, într-un parc, într-un restaurant sau în cine știe ce alt loc public) și apoi să încercați să-i ghiciți povestea de viață? Sunt sigur că vi s-a întâmplat. Pentru că stă în natura umană să poarte cu sine “tipare onirice” – visări cu ochii deschiși pe care doar subtilitatea unui gest le poate declanșa.

Este și motivul pentru care am pe care am ales să vă prezint o altă galerie de cinemagraphs, imaginile realizate de fotografa Jamie Beck și  web designerul Kevin Burg. “Povestiri de o clipă” pe care vă invit să le imaginați și să le depănați privind imaginile care urmează.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.