Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Povestiri de o clipa

Încă șapte medalii pentru România

România a ocupat locul 3 (din 20 de țări participante), în clasamentul neoficial pe națiuni la ediția din 2013 a Olimpiadei...

Continuare...


Powered by

Povestiri de o clipa

Sorin Tudorde @
17 May 2012

O nouă galerie de “clipiri fotografice”.

Vi s-a întâmplat vreodată să priviți pentru o singură clipă o persoană (pe stradă, într-un parc, într-un restaurant sau în cine știe ce alt loc public) și apoi să încercați să-i ghiciți povestea de viață? Sunt sigur că vi s-a întâmplat. Pentru că stă în natura umană să poarte cu sine “tipare onirice” – visări cu ochii deschiși pe care doar subtilitatea unui gest le poate declanșa.

Este și motivul pentru care am pe care am ales să vă prezint o altă galerie de cinemagraphs, imaginile realizate de fotografa Jamie Beck și  web designerul Kevin Burg. “Povestiri de o clipă” pe care vă invit să le imaginați și să le depănați privind imaginile care urmează.

Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri