Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Povestea lui Mos Nicolae

La ce ora ar trebui sa mergi la culcare?

Un site care calculează la ce oră ar trebui să te duci la culcare pentru a te trezi odihnit la...

Continuare...


Powered by

Povestea lui Mos Nicolae

Sorin Tudorde @
5 December 2011

Aveți ghetuțele pregătite?

Nu știu cum se face, dar în fiecare an mi-e dat să aud câte un “purtător de 44 la pantofi” că se duce să-și pregătească “ghetuțele” pentru Moș Nicolae. Ghetuțe în care, credeți-mă, s-ar putea scufunda lejer un raft întreg de dulciuri sau, după preferințe, o damigeană și două sticle cu apă. Acum, sigur, poate să fie vorba de întâmplare, ghinion sau, pur și simplu, de un anturaj nefericit. Cert este însă că, dacă în orice altă zi m-ar fi pufnit râsul, în această zi a anului “ghetuțele” rostogolite pe buze de orice neam de Bigfoot îmi par a avea un farmec al lor.

Iar acestea fiind spuse, vă invit să vedeți povestea lui Moș Nicolae și, de veți dori, să ascultați și un cântec pentru copii. De Moș Nicolae, firește. 🙂

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Alexandru

    Eu port 46 😀 O damingeana cu vin, va rog!

  2. mariana

    eu doar 35 si am fost cuminteeeeeeeeeee.

Comentează

Parteneri