Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Povestea dansului și a cafelei, pe scena Teatrului Național din București

Stralucire

Clipele lor de strălucire. Și momentele noastre de egoism. De cele mai multe ori, renunță la tot ceea ce noi...

Continuare...


Powered by

Povestea dansului și a cafelei, pe scena Teatrului Național din București

WebCulturade @
5 April 2013

Compania italiană de dans Latin Café, condusă de coregrafa Katina Genero, susține pe 29 aprilie 2013, în premieră pentru România, spectacolul de succes: “MIL BESOS por un café”.

Publicul român iubitor de dans și spectacole neconvenționale este așteptat la Teatrul Național București, începând cu ora 20, pentru a urmări pe viu spectacolul despre care prestigioasa publicație italiană “Stampa” a scris: “Un spectacol unic, o nouă  viziune asupra dansului și universului latin”.

“MIL BESOS por un café” este o demonstrație de măiestrie coregrafică, un spectacol axat pe binomul dans- cafea, o călătorie prin muzica latino și prin istoria cafelei, această ”esență a diavolului” care dă aripi poeziei, filosofiei și  celor mai pasionale povești de dragoste, o expresie a celor mai puternice trăiri și emoții umane. Sub bagheta coregrafei torineze Katina Genero, doisprezece  dansatori proveniți din cele mai diverse colțuri ale lumii (Italia, Peru, Cuba, Polonia) dar care eu în comun pasiunea pentru muzica latino, reinterpretează în stil contemporan dansul caraibian, afro și latino caraibian. Alături de muzică, de măiestria dansatorilor, costumele și scenografia contribuie la crearea unor povești pline de pasiune și aromă, în care ne regăsim cu toții.

Durata spectacolului este de o oră și jumătate.

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, dar și pe  biletoo.romyticket.ro precum și la casa de bilete a TNB București în trei categorii de prețuri: categ 1- 100 RON, categ. 2- 80 RON, categ 3 – 60 RON.

Producția a avut avanpremiera în Italia în decembrie 2012, fiind un proiect artistic multicultural susținut de “Associazione Ritmi E Danze Afro” și de “Centro De Formazione Alla Danza Mamadanse” care își propune să promoveze și să valorizeze tinerele talente, precum și artele muzicii și ale coregrafiei.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.