Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Povestea celor trei ursuleti

15 celebrități pe vremea când erau copii

Câte dintre următoarele celebrități ați fi recunoscut fără ajutor? Arnold Schwarzenegger WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține,...

Continuare...


Powered by

Povestea celor trei ursuleti

Sorin Tudorde @
3 July 2012

Mai exact, două povești. Și trei ursuleți.

Pentru toți aceia care se topesc de căldură, un scurt film realizat în 2010 de către fotograful Thomas D. Mangelsen: doi pui de urs polar (în vârstă de doar câteva luni) jucându-se veseli și fără griji în habitatul lor natural. (Ar fi bună acum o scurtă bătaie cu zapadă, nu-i așa?)

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Iar pentru aceia care iubesc animația, un scurtmetraj de doar un minut realizat de artistul nipon Toru Hayai. O poveste care (deși ciudățică) este cel puțin interesantă.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri