Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Povestea căprioarei care se crede oaie

Alfabetul ideilor de-a gata

“Cititorul va afla aici, în ordine alfabetică și cu privire la toate subiectele cu putință, tot ceea ce face bine...

Continuare...


Powered by

Povestea căprioarei care se crede oaie

Sorin Tudorde @
18 January 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Povestea unei căprioare. Adoptată de o turmă de oi.

La începutul anului, în timp ce se afla cu turma sa de oi pe pășunile din preajma orășelui Dunwich, ciobanul britanic Andrew Capell a început să facă ceea ce toți ciobanii fac la un moment dat: să-și numere oile. Și astfel a descoperit printre oi o căprioară care, probabil, se pierduse de suratele sale și, neștiind ce altceva să facă, a căutat găzduirea la prima familie care i-a ieșit în cale. Au trecut două săptămâni de atunci și căprioara doarme și mănâncă alături de cele 100 de oi ale lui Andrew, însoțindu-le peste tot, fără a da vreun semn că și-ar dori să plece în altă parte. Și, după câte se pare, oile o tratează, la rândul lor, ca pe o surată. Puțin diferită, dar, mde, nimeni nu e perfect. 🙂

(via National Trust)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.