Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Poveste la 40 de ani

Anxietate

Se spune că este “boala secolului”… “Anxietatea este o stare afectivă caracterizată printr-un sentiment de insecuritate, de tulburare, difuz. În...

Continuare...


Powered by

Poveste la 40 de ani

Sorin Tudorde @
25 May 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O istorie cu dichis.

Fără îndoială, Pentagram este unul dintre studiourile care au scris o parte din istoria designului ultimului decenii. Fapt dovedit nu atât de lista absolut impresionantă de clienți, ci de faptul că în lumea designului nimeni nu îi poate ignora numele, fie că laudă realizările, fie că îi caută defectele. Anul acesta Pentagram împlinește 40 de ani. O sărbătoare pentru care a pregătit un scurt film de prezentare cu totul neașteptat: povestea imaginară a unui personaj la fel de imaginar spusă chiar de mărcile pentru care a lucrat compania.

Într-un cuvânt: creativitate.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.