Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Poveste fără sfârșit

Fii propriul tau suvenir

La începutul lunii ianuarie, în Barcelona, blablabLab a condus experimentul urban Be Your Own Souvenir!: pe parcursul a două weekend-uri,...

Continuare...


Powered by

Autor: Paula

Poveste fără sfârșit

Paula19 February 2018

Încă un zâmbet se naște pe fața ta ștearsă de griji. Îmi spui adio și închizi ușa. Nu mai există sfârșit, nu mai există început. Sunt blocată la mijloc, pe o punte a viselor unde tu obișnuiai să mă aștepți. Închid ochii și încerc să ating o umbră a amintirilor. De ce nu pot să îți simt conturul? Trupul mi-a înghețat și știu că ziua de mâine nu mă așteaptă. Mă zbat mereu și as vrea să îmi strigi numele. Aș vrea să te prind în pânză mea și să devii o statuie neclintită. Nu mă părăsi…

Sunt o mie de gânduri ce mă pândesc în noapte și nu te mai găsesc. Mă transferi dintr-un rai în altul și apoi mă îneci în pământ. E un salt ce nu îl pot percepe. Sunt doar oase, oase fermecate ce devin ironie și amărăciune. Obișnuiam să te țin in noapte fără să mă arunc în prăpastia grijilor. Acum..sunt doar o prizonieră a timpului. Urlu inocență și nu te mai văd.

Deschizi ușa și mă privești cu aceiași ochi fără sfârșit. Voi păși spre tine, iar obișnuitul o să mă acopere din nou în carne, în măduva, în vise, în ani în care voi continua să te iubesc.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Paula

| Facebook | De același autor

Pentru că a scrie înseamnă libertate, am ales să îmi transform sufletul în cuvinte.

Comentează

Parteneri