Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Portretul maestrului bucatar

Pecha Kucha Night Bucuresti

Știți ce este Pecha Kucha? Dar știați că există PechaKucha Night București? “Pecha Kucha sau PechaKucha Night reprezintă un format...

Continuare...


Powered by

Portretul maestrului bucatar

Sorin Tudorde @
4 August 2012

Un portret realizat din ingredientele și din vesela unei mese de restaurant.

Portretul (pe care, personal, îl găsesc cel puțin suprinzător) îl reprezintă pe renumitul mestru bucătar danez René Redzepi și a fost realizat de designerii de la studiol Golpeavisa pentru numărul din august al publicației Clase Premier. Iar dacă sunteți curioși să vedeți care a fost “rețeta creativă” după care a fost realizat, iată un scurt film.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.