Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Portretul bărbatului ideal

Paris

Am străbătut mii de orașe și zeci de capitale, am avut parte de bucurii și supărări în locuri de vis,...

Continuare...


Powered by

Portretul bărbatului ideal

Sorin Tudorde @
5 January 2013

Un scurt și amuzant film.

Întrebare: de ce au atât de mult succes rețelele sociale? Răspuns: rețelele sociale au succes pentru că permit oricărui utilizator să se creadă deștept. Și aceasta pentru că oricât de prost ar fi un utilizator, acesta găsește mereu, în mod paradoxal, alți utilizatori chiar mai proști decât el. Pe care să-i arate cu degetul, rostind sau gândind: “băi, dar ce proști sunt aștia! Hă, hă, hă!”.

Iată portretul unui astfel de “prost-deștept”: Viitorul tău un soț – un scurtmetraj pentru care regizorul Bradley Jackson a câștigat premiul pentru “cel mai amuzant regizor” în cadrul Festivalului de Film Austin 2010.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.