Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Portret la minut

Despre copii, cu zecimale

Știți câți copii are, în medie, o mamă din România? Ei bine, “1,3 copii, ceea ce ne include printre țările...

Continuare...


Powered by

Portret la minut

WebCulturade @
20 November 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Comedie la care chiar… se rade!

Portret-la-minutPortret la minut este o comedie bulevardiera, o piesa despre situatia unui cuplu tanar care trece prin problemele crizei financiare actuale, dar care are mult mai multa bataie de cap cu problemele conjugale pe care sotia, fara voia ei, le-a generat. Cei doi tineri se muta cu chirie intr-o garsoniera – caci banca le-a luat apartamentul – unde Marcela (sotia) e asaltata de „dragalaseniile” proprietarului si de cele ale unui vecin tupeist. Andrei (sotul) nu mai stie la care dintre cei doi sa faca fata, asta pana cand intra in scena sora Marcelei, Felicia, care rezolva rapid situatia.

Distributia: Laura Cosoi, Dragos Mostenescu, Emil Mitrache, Ovidiu Ianu si Eugenia Serban. Muzica si efecte speciale: Adrian Daminescu. Regia: Dragos Mostenescu si Ovidiu Ianu

Duminica, 23 noiembrie, ora 19:00, Teatrul Elisabeta. Pret bilete: 30 lei / 40 lei / 50 lei. Rezervari si informatii: 0727.703.703. Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta si online pe www.bilet.ro.

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.