Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Politia recurge la graffiti

Despre bărbați, erotism și dragoste

Câteva dintre gândurile lui Milan Kundera. Viaţa erotică a bărbatului începe cu o excitaţie lipsită de voluptate şi sfârşeşte cu...

Continuare...


Powered by

Politia recurge la graffiti

Sorin Tudorde @
12 August 2011

O excelentă inițiativă a Poliției din Noua Zeelandă.

Poliția din Noua Zeelenadă a recurs la ajutorul artistul graffiti Otis Frizzell pentru a reprezenta câteva povești adevărate chiar pe zidurile aflate la locul evenimentelor. Totul în cadrul campaniei de recrutare “Şi tu poţi face ceva extraordinar. Poți deveni polițist”.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pe strada K Road, Auckland, polițistele Julia Roberts şi Vahry Madeline efectuează o operațiune “prin învăluire” care duce la prinderea unui infractor.

Pe Cuba Mall St, Wellington, o femeie stă protector în faţă de un copil, în timp ce o umbră întunecată se profilează peste ele. Este o reprezentare a cazului rezolvat de Kylie Schaare caz care a dus la condamnarea unui om care a abuzat de proprii copii.

Pe strada Montreal, din Christchurch, la numărul 399, este reprezentată povestea polițistului Constable Spence Kingi care a ajutat oamenii să scape dintre ruinele provocate de cutremurul din 22 februarie 2011.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri