Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Poezia, o mare de miresme…

Spectacolul “D‘ale noastre” revine la TNB

Un mare spectacol pentru o mare capitală, pardon, pentru mari capitale europene. Vineri, 29 Noiembrie, de la ora 20:00 va...

Continuare...


Powered by

Poezia, o mare de miresme…

Anca Horjde @
30 March 2017

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

Poezia, o stare de spirit, o împletitură de gânduri și sentimente ce se mișcă într-un dans. Un dans care le împerechează, le încrucișează, le îmbrățișează sau doar le urmărește povestea oferindu-le libertatea de mișcare, de creare.

Este vorba sufletului care dă formă omului ce se află în spatele acelor rânduri. Fiecare dintre noi o simte diferit, o înțelege diferit, ca urmare a experiențelor avute, a sensibilității precum și a modului în care reușim să dăm frâu liber, să lăsăm să curgă abundența ce se află în spatele barajului. Ritmul și-l dictează singură.

E o artă, o cufundare în adâncuri, acolo unde tăcerea înseamnă o întâlnire cu sinele nostru, acolo unde totul prinde înțeles, unde fiecare dintre noi îmbracă aripi pentru a cunoaște libertatea, unde fiecare gustă din propriul izvor.

Poezia este o melodie, o mare de miresme, scrisă pentru toți, simțită doar de cei care vor să-și desfete sufletul, iar într-însa să-și găsească hrană.

Despre autor

Anca Horj

| De același autor

Când gândurile se transformă în cuvinte se nasc emoții.

Comentează

Atitudini

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.