Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Poezia, o mare de miresme…

Jurnalul vietii mele

Proiectul unui jurnal video. Un proiect care documentează o viață de om prin intermediul unui scurt film: 48 de cadre...

Continuare...


Powered by

Poezia, o mare de miresme…

Anca Horjde @
30 March 2017

Poezia, o stare de spirit, o împletitură de gânduri și sentimente ce se mișcă într-un dans. Un dans care le împerechează, le încrucișează, le îmbrățișează sau doar le urmărește povestea oferindu-le libertatea de mișcare, de creare.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Este vorba sufletului care dă formă omului ce se află în spatele acelor rânduri. Fiecare dintre noi o simte diferit, o înțelege diferit, ca urmare a experiențelor avute, a sensibilității precum și a modului în care reușim să dăm frâu liber, să lăsăm să curgă abundența ce se află în spatele barajului. Ritmul și-l dictează singură.

E o artă, o cufundare în adâncuri, acolo unde tăcerea înseamnă o întâlnire cu sinele nostru, acolo unde totul prinde înțeles, unde fiecare dintre noi îmbracă aripi pentru a cunoaște libertatea, unde fiecare gustă din propriul izvor.

Poezia este o melodie, o mare de miresme, scrisă pentru toți, simțită doar de cei care vor să-și desfete sufletul, iar într-însa să-și găsească hrană.

Despre autor

Anca Horj

| De același autor

Când gândurile se transformă în cuvinte se nasc emoții.

Comentează

Parteneri