Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Podul

Biblioteci stradale

Un excelent proiect urban. Vă amintiți când ați văzut pe cineva intrând într-o cabină telefonică stradală pentru a telefona? Exact,...

Continuare...


Powered by

Podul

Sorin Tudorde @
10 April 2015

O poveste cu morală pentru “copiii mari”.

Sunt momente în viață în care cu toții ne comportăm copilăros. Pentru că avem impresia că suntem “mai cu moț” și că ni se cuvine cutare sau cutare lucru…

(Și, da: în timp ce, de multe ori, copiii reușesc cumva să se înțeleagă în astfel de situații, oamenii mari par să fi uitat cum se pot rezolva problemele…)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


podul

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.