Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Poate tu

Iubirea: 10 definiții românești

În fapt, ce este iubirea? Iată câteva posibile răspunsuri. “E o fericire să fii iubit. E una şi mai mare:...

Continuare...


Powered by

Poate tu

Sorin Tudorde @
21 September 2012

Say Lou Lou: o melodie frumoasă și un videoclip pe măsură.

Saint Lu Lu este o trupă de indie-pop formată din două gemene suedeze în vârstă de 21 de ani: Miranda și Elektra Kilbey. Trupa a fost înființată anul trecut, “din dorința de combate plictiseala instalată odată cu terminarea liceului”, iar Maybe You este primul lor single. Un single atât de bine primit pe plan internațional, încât cele două surori au părăsit Stockholm și s-au instalt la Londra pentru a înregistra primul lor album. Și, nu în ultimul rând: videoclipul este realizat de Philippe Tempelman.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. cornelia

    credeam ca debut= inceput......

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.