Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Poate într-o zi…

Alb, negru și mai multe gânduri de gri

Un strop de magie fotografică. Câteva dintre fotografiile suprarealiste ale spaniolului Jose Maria Rodriguez Madoz (cunoscut în lumea artistică sub...

Continuare...


Powered by

Poate într-o zi…

Sorin Tudorde @
1 October 2014

Un gând. Și o speranță.

“Înainte de Hristos exista o pasăre neroadă care se numea Phoenix. O data la câteva sute de ani își construia un rug și-și dădea foc. Trebuie sa fi fost rudă apropiata cu omul. Însă, de fiecare dată când se făcea scrum, renăștea din cenușă. Se pare că și noi facem același lucru, iar și iar, însă noi avem un avantaj pe care pasărea Phoenix nu l-a avut niciodată. Noi ne dăm seama de prostia pe care am făcut-o. Ne dăm seama de toate prostiile pe care le facem de o mie de ani încoace și, întrucât le cunoaștem și le avem mereu în preajma noastră, putându-le vedea, într-o zi vom înceta sa mai construim ruguri funerare și să ne aruncam în flăcări.”

Ray Bradbury (22 august 1920 – 5 iunie 2012)
451º Fahrenheit

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pasarea-Pheonix

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.