Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Plutire

Un vis de iubire

“Viitorul aparține celor ce cred în frumusețea viselor lor.” (Eleanor Roosevelt) O tânără femeie visându-și iubirea, o scrisoare de dragoste,...

Continuare...


Powered by

Plutire

Sorin Tudorde @
30 December 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Despre fascinația zborului. Altfel.

Bourrasque, instalația artistică a designerului londonez Paul Cocksedge, a fost concepută pentru Festivalul Luminilor din Lyon și înfățișează un “stol de hârtii” plutind în vânt.

Fiecare dintre cele 200 de “coli de hârtie” are dimensiunile unei foi A3, este realizată dintr-un material conductor special (care devine luminos atunci când este conectat la curent) și a fost îndoită manual. Firește, asamblarea instalației a fost făcută astfel încât legăturile dintre coli să fie aproape invizibile.

Bourrasque are 25 de metri lungime și atinge, în cel mai înalt punct al său, 15 metri înălțime.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.