Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Plapumioara interactiva

România anului 1964

Trei povești de odinioară. 1964 este anul în care sovieticii au dat semnalul că politicile lor privitoare la țările din...

Continuare...


Powered by

Plapumioara interactiva

Sorin Tudorde @
10 August 2011

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

O plăpumioară care-i permite părintelui să interacționeze cu copilul său chiar și atunci când este la distanță de acesta.

Se numește Lullaby și a fost creată de către trei studenți ai Universității de Comunicare Vizuală și Multimedia din Veneția: Alberto Elizondo, Picerno Roberto şi Pizzutilo Fracesca.

Lullaby este o pilotă care permite părintelui şi copilului să împărtăşească momentele dinaintea somnului chiar și atunci când distanța îi separă. Un cântec de leagăn vizual este creat din modele simple de lumină produse atunci când pilota este mângâiată. În acest ritual, copilul şi părintele pot simţi prezenţa celuilalt într-un moment intim care altfel s-ar fi pierdut.”

Iar acum, dacă acest demo v-a făcut curioși, iată și prototipul funcțional.

Știți ce? Eu chiar mi-aș dori o Lullaby.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Design

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.