Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pixul hiperralist

Barcelona

Contra-intenționalitatea ca ritmicitate a fațadelor clădite de Antonio Gaudí y Gasset. Cunoscutul Antonio Gaudí y Gasset a fost un catalan...

Continuare...


Powered by

Pixul hiperralist

Sorin Tudorde @
22 January 2013

Portrete hiperrealiste realizate doar cu un pix cât se poate de banal. Și cât se poate de ieftin.

James Mylne realizează desene în pix de peste 15 ani și este considerat unul dintre liderii acestui tip de artă. Fiecare lucrare este realizată cu extrem de multă migală, fiind necesare mai multe sute de ore de muncă pentru o finaliza. Și, ca și când nu ar fi suficient de greu și așa: eventualele greșeli nu pot fi corectate, ceea ce înseamnă că orice eroare echivalează cu distrugerea întregului efort depus și refacerea integrală a lucrării.

Iar pentru cei interesați, iată un scurt rezumat filmat al realizării portretului actriței Audrey Hepburn, portret care a deschis această scurtă prezentare.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri