Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pisicile sunt hoțomane?

Va place Teodoru Badiu?

Teodoru Badiu este unul dintre ilustratorii mei preferați. Născut în Sibiu, locuiește, din 1990, în Viena. Aici a și urmat,...

Continuare...


Powered by

Pisicile sunt hoțomane?

WebCulturade @
6 February 2013

“Pisicile sunt hoțomane?” – aceeași piesă, două spectacole diferite.

Duminică 10 februarie, de la ora 20:00, și luni, 11 februarie, de la ora 21:00, teatrul În Culise vă așteaptă la avanpremira spectacolului “Pisicile sunt hoțomane?”. Din distribuție fac parte actorii Ionuț Morăriță (Keith), Florin Hritcu/Matei Dobrovie (Larry) și Ruxandra Grecu/Roxana Neagu (Wanda), iar regia şi adaptarea textului sunt realizate de Liliana Cîmpeanu.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


O adaptare realistă după piesa lui John Galsworthy, autorul celebrului roman Forsythe Saga, spectacolul „Pisicile sunt hoțomane?” este o incursiune curajoasă în universul unor personaje chinuite de o societate a puterii și a banului, foarte asemănătoare celei de astăzi. Keith este un tânăr avocat de succes din Londra. Într-o seară este trezit din somn de fratele său mai mic, Larry, care îi mărturisește că a omorât un om. Pe soțul femeii pe care o iubește. O crimă accidentală. Keith înțelege că situația este gravă și că e nevoie de măsuri extreme. Totul este dat peste cap de arestarea unui homeless acuzat de uciderea și jefuirea soțului femeii pe care Larry o iubește. Keith îi convinge pe Larry și Wanda, femeia de care el este îndragostit, să plece împreună în Argentina promițându-le că va face tot ce poate pentru ca cel arestat nevinovat să nu fie condamnat. Dar vagabondul este condamnat…Wanda intervine și situația se complică… Finalul nu este însă unul de Romeo și Julieta pentru că pisicile sunt hoțomane. De ce? Veniți să descoperiți o poveste emoționantă despre realitate și închipuire, despre femei și bărbați, despre remușcări și sentimente. La Teatrul În Culise.

Vă invităm călduros la o călătorie teatrală originală, în care veţi asista la o dramă emoţionantă atât de actuală! Duminică, 10 Februarie, ora 20:00 şi Luni, 11 Februarie, ora 21:00. Locurile sunt limitate! Rezervarile se pot face la telefon 021/320.20.59 sau pe site-ul teatru.inculise.ro.

Despre autor

Comentează

Parteneri