Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Pisica mea a salvat viața fiului meu”

Valijoara

M-am ridicat si-am inceput sa strig Caci incepuse sa ma doara Imagini din trecut fara sa pot A sterge amintirea...

Continuare...


Powered by

“Pisica mea a salvat viața fiului meu”

Sorin Tudorde @
15 May 2014

O poveste aproape incredibilă, 60 de secunde de film, trei întrebări.

Pe scurt: un copil se joaca în fața casei părinților; câinele vecinilor se furișează și-l atacă; pisica familiei se aruncă asupra câinelui și, practic, salvează viața copilului; copilul scapă “doar” cu zece copci la picior. Priviți.

1. În acest caz, mai vinovați sunt părinții care, știind că în vecini e un câine nebun, au lăsat copilul nesupravegheat? (nu ne legăm de joaca pe trotuar, să presupunem că mașinile de pe stradă nu ar reprezenta un pericol.);

2. Sunt mai vinovați posesorii câinelui care, știind că este măcar uneori agresiv, nu s-au asigurat că acesta nu va ieși din curte de capul lui?

3. Ce ai simțit mai puternic: teamă pentru ce i se poate întâmpla copilului sau uluire față de curajul și devotamentul pisicii?

pisica-salvatoare

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri