Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Pisica mea a salvat viața fiului meu”

inutilul telefon

ți-aș fi telefonat de dimineață să-ți spun că am să vin și-ți va fi frig că îți voi crește-n geamuri...

Continuare...


Powered by

“Pisica mea a salvat viața fiului meu”

Sorin Tudorde @
15 May 2014

O poveste aproape incredibilă, 60 de secunde de film, trei întrebări.

Pe scurt: un copil se joaca în fața casei părinților; câinele vecinilor se furișează și-l atacă; pisica familiei se aruncă asupra câinelui și, practic, salvează viața copilului; copilul scapă “doar” cu zece copci la picior. Priviți.

1. În acest caz, mai vinovați sunt părinții care, știind că în vecini e un câine nebun, au lăsat copilul nesupravegheat? (nu ne legăm de joaca pe trotuar, să presupunem că mașinile de pe stradă nu ar reprezenta un pericol.);

2. Sunt mai vinovați posesorii câinelui care, știind că este măcar uneori agresiv, nu s-au asigurat că acesta nu va ieși din curte de capul lui?

3. Ce ai simțit mai puternic: teamă pentru ce i se poate întâmpla copilului sau uluire față de curajul și devotamentul pisicii?

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


pisica-salvatoare

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.