Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pills

Tuturor le e frica de dezamăgire

O treaptă de lignit. Dar e atât de înaltă.. Mi-e așa de frică… Mi-e tare teamă că vă voi dezamăgi!...

Continuare...


Powered by

Pills

Sorin Tudorde @
27 December 2011

Se numește Pills și este prima carte-concept din România.

Pills este o bucurie de carte. O carte-eveniment și o carte-minunăție în același timp. Și este cartea pe care o tot așteptam să apară de foarte multă vreme. Prin urmare, cu atât mai mare bucuria și onoarea de a vă prezenta, în exclusivitate pentru WebCultura, Pills – prima carte-concept din România.

“Colorată și jucăușă, Pills poate să pară, la prima vedere, o carte pentru copii. Dar nu este așa; Pills este pentru copilul înțelept din fiecare”, spune, cu simplitate, Laila, autoarea cărții. “Pills, este alcătuită din șase pilule metafizice (șase ilustrații și șase aforisme) și întruchipează, pe scurt, toată înțelegerea la care am ajuns în ultimii ani. Depinde însă de fiecare ce înțelegere dă unei pagini; libertatea fiecăruia este totală, iar mesajul din spatele fiecarei pilule duce undeva dincolo de imagini sau cuvinte, undeva dincolo de sfera mentală. De aceea o numesc transcendentală.”

Și, nu în ultimul rând: fiecare exemplar din Pills este decupat manual. Dar, suficient cu vorba! Vă invit să răsfoim împreună Pills. Iar de o veți îndrăgi, puteți comanda Pills la adresa pills.laila@gmail.com.

Fanii fimului Matrix probabil că zâmbesc larg în acest moment. Pentru ei și pentru toți aceia care vor să vadă ce se poate ascunde în spatele unei “lingurițe care nu există”, iată 60 de secunde de film.

Pills este, înainte de toate, o invitație la o călătorie. Haideți să continuăm împreună această călătorie. Și să trecem la următoarea pagină. Și la o nouă pilulă de înțelepciune.

Pagini: 1 2 3

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Georgiana

    cum as putea face comanda de cateva exemplare? nu o gasesc in librarii.

  1. Proiectie film si discutie despre cartea concept Pills | Ceai et caetera
Comentează

Parteneri