Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Picturi tridimensionale

Autoportretele unei dansatoare

“În adâncul sufletului meu sunt o dansatoare.” “Și mă aflu mereu în căutarea unui sens. Îmi place să spun povești...

Continuare...


Powered by

Picturi tridimensionale

Sorin Tudorde @
21 July 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Pentru toți cei care consideră că street art este doar un sinonim pentru a mâzgăli (sau, mai rău, pentru a vandaliza), o dedicație specială: o serie de lucrări uimitoare, expuse într-una dintre galeriile Parisului.

Lucrarea de mai sus este o pictură tridimensională (pictată pe pânză!) de către Shaka – un artist stradal cunoscut în Franța mai ales prin creațiile semnate în cadrul grupării PPA (grupare formată din Shaka și Nosbe). La finalul anului 2010, Shaka a expus o serie de astfel de picturi tridimensionale în cadrul Galerie 208 din Paris. Iată câteva dintre acestea.

Mai multe lucrări semnate de Shaka pe contul său de pe Flickr.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.