Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Picturi sculptate

Visu-i, toamna-i…

În bătaia ploii iară Ne vom cufunda barbar, Ca-ntr-o liniște avară Ne cuprindem… iar și iar… WebCultura are nevoie de...

Continuare...


Powered by

Picturi sculptate

Sorin Tudorde @
7 July 2011

Minunatele creații ale lui Shintaro Ohata și frumusețea redescoperită a fiecărei zile.

Născut în Hiroshima, artistul japonez Shintaro Ohata este cunoscut pentru abilitatea de reconstrui viaţa de zi cu zi în mod cinematografic. Și pentru stilul care l-a consacrat: Shintaro plasarea sculpturi în fața picturilor, rezultând o combinație unică de artă bidimensională și tridimensională.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“Fiecare scenă banală din viețile noastre – un răsărit sau un apus de soare sau lucirile asfaltului într-o noapte ploioasă – devine ceva de neînlocuit dacă ne gândim că am putea să nu le mai vedem. Creez pentru a surprinde lumina din viaţa de zi cu zi şi a o reda prin pictură.” (Shintaro Ohata)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri