Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Picturi din umbre

Spectacol suplimentar pentru “Requiem. Nu stii nimic despre mine”

La cererea publicului bucureștean, JTI anunță organizarea unei reprezentații suplimentare pentru “Requiem. Nu știi nimic despre mine”, spectacol în premieră...

Continuare...


Powered by

Picturi din umbre

Sorin Tudorde @
21 January 2012

Minunatele creații din umbre ale unui artist din Azerbaidjan.

Sigur, pe WebCultura am mai scris despre arta umbrelor: de la teatrul de umbre și până la Cel de-al zecelea sentiment, minunata instalație artistică a japonezului Ryota Kuwakubo sau Silhouettes of Jazz, o istorie a jazz-ului în 220 de secunde prin intermediul jocurilor de umbre.

De data aceasta, precum vedeți, este vorba de altceva: artistul azerbaidjan Rashad Alakbarov pictează cu umbre, folosind obiecte translucide suspendate sau deșeuri.

Sunt creații pe cât de neașteptate, pe atât de frumoase, care i-au adus rapid o recunoaștere internațională. Creația următoare, de pildă, formată din avioane de jucărie suspendate, este expusă în prezent la De Pury Gallery din Londra.

Pagini: 1 2 3

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri