Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pictand pe fluturi

Cum să treci frumos prin viață

Zece învățăminte utile. Dragoste: “Amorul e un castel clădit pe iluzii. Orice vorbă spusă mai cu putere îl cutremură sau...

Continuare...


Powered by

Pictand pe fluturi

Sorin Tudorde @
2 September 2011

O altfel de viață. Într-un altfel de insectar.

Aripi de fluturi în loc de pânze pentru pictură. Nu, nu este o metaforă. Este vorba de proiectul Mimesis al artistei franceze Sarah Garzoni.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


“Cum poate o entitate să transceadă noțiunile, funcționalitatea, fantasmele și emoțiile? Creațiile mele se articulează în jurul noțiunii de animalitate, ca obiect de studiu privit din ughiuri diferite: de la sociologie la istorie, de la etologie la etnologie. La granița dintre uman încerc să inversez polaritățile și să șterg o parte a barierelor dinainte stabilite.”

Imaginile au fost imprimate cu ajutorul unei imprimante cu cerneală. Între morbid și artă, între frumusețe și fațele veșniciei…

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. bogdan colta

  o idioata ! sa "pictezi" fluturi ...
  fluturii sunt deja "pictati" frumos de natura ...
  putea sa aleaga altceva ...
  gandaci de bucatarie de ex ... cine are ... sa vada "arta" alergand pe pereti ...

Comentează

Parteneri