Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pictand cu frunze

Viaggi elettronici

Sâmbătă, 14 septembrie, orele 20:00, GrădinAcuarela vă provoacă la un show electro jazz cu influenţe pop, raggae şi dub cu...

Continuare...


Powered by

Pictand cu frunze

Sorin Tudorde @
18 April 2012

Schițe în creion și frunze uscate.

“Îmi place să desenez mai ales în timpul călătoriilor. Și, de aceea, mă asigur că îmi păstrez o zi sau două (uneori chiar mai multe), doar pentru a desena. Când îmi privesc schițele, îmi amintesc clar când şi cum a fost făcut fiecare desen (de obicei, aşezat pe un trotuar incomod). Și încurajez pe toată lumea să poarte cu sine un mic caiet de schițe şi să încerce să facă “un pic de artă” în călătorii. În plus, în fiecare schiță se pot amplasa tot felul de amintiri – de la bilete de călătorie la flori presate – care să vă amintească de momentele pe care le-ați trăit.” (Robert A. Alejandro)

Și, în final, două recomandări: Sculpturi în frunze și Picturi prin fotosinteză.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri