Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pictand, cu caldura

Fotografiile ali(e)nării

Povestea tânărului care a încercat să-și aline cumplita suferință prin fotografie. La cei 20 de ani ai săi, Christian Hopkins suferă...

Continuare...


Powered by

Pictand, cu caldura

Sorin Tudorde @
15 March 2012

Împreună putem supraviețui ignoranței. Susține și tu Webcultura.

Ne puteți citi astăzi și mulțumită lor.

Minunatele pirogravuri realizate de Julie Bender.

Artista americană Julie Bender folosește pirogravura – străvechea artă a desenului pe lemn cu ajutorul unui vârf de metal înroșit în foc – pentru a-și exprima “profunda apreciere pentru natură și animale”.


“Cum eu «pictez cu căldură», simt născându-se o anumită paralelă între spritele sălbatice ale lumii naturale întruchipate de arta mea și natura organică a mediului pe care îl folosesc.” (Julie Bender)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. arsena

    Foarte frumoase lucrari. Felicitari pentru selectie ! Chiar foarte frumoase si mai ales impresionante! Stim bine cat de greu se lucreaza cu aparatul de pirogravat si mai ales...cu cele care se gasesc pe la noi, sanse minime 🙂

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.