Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Persona

Charlie și Jack

“Un prieten adevărat e mai prețios ca un înger.” (Nichita Stănescu) Ceea ce urmează, ar putea fi o fabulă. Doar...

Continuare...


Powered by

Persona

Alexandra Bujenitade @
5 March 2013

Cine sunteți? Și ce rol jucați pe lume? Poate unul… Sau poate mai multe? Persona!

Persona, în regia lui Relu Dobrin, este cel mai nou proiect al Serpentine Series Project, un fashion film care “aduce forma mistică a egoului feminin și a autopercepțiilor alambicate într-un joc al puterii și al pierzaniei”.

Prezența delicată a actriței Silva Helena Schimdt introduce misterul ca singurul element stabil în viața unei femei. Textul extras din Manuscrisele de la Marea Moartă este susținut de muzica lui Marius Meragiu, interpretată la vioara de Geanina Meragiu.

Erotismul, decența, eleganța sunt caracteristici indicate de costumele designerului Andra Clitan și ale Atu by Dress-a-porter, într-un styling conceput de Emilian Ciobanu.

Serpentine Series Project este un grup de de tineri entuziaști ce reunește  nume importante din sfera artistică românească, o platformă de creație în care sincretismul artelor – dans, teatru, muzica, arte plastice, audio-video, modă –  este doar un pretext pentru a explora sfera umană.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Alexandra Bujenita

Alexandra Bujenita

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri