Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pentru tine ce este mai important in viata?

In deriva, sezonul doi: imagini inedite

Luni 5 noiembrie, de la ora 20:30, HBO va difuza primul episod din sezonul 2 al serialului In deriva, iar...

Continuare...


Powered by

Pentru tine ce este mai important in viata?

Sorin Tudorde @
2 March 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Chiar așa: pentru tine ce este mai important în viață?

Before I Die este denumirea celui mai recent proiect ar artistei, designerului și seniorului TED, Candy Chang: o casă abandonată din New Orleans a fost transformată într-o tablă gigantică, invitând trecătorii să completeze formularea “Înainte de a muri îmi doresc să…“.

“Oamenii sunt invitați să își amintească ce este important pentru ei în viață. Este un proiect care transformă un spațiu neglijat într-un spațiu contructiv, în care putem să învățăm din speranțele și aspirațiile oamenilor din jurul nostru.” (Candy Chang ((Candy Chang – blog personal)))

Un proiect care ne aduce aminte ca, în fapt, viața este dincolo de wall-ul Facebook-ului și dincolo de “zidul” pe care Realitatea TV ne invita, din când în când, să scriem în Piața Universității. Priviți rezultatul proiectului Before I Die dupa doar o zi de derulare.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.