Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Peisaje iluzorii

Cântec de dragoste la marginea mării

Îți dăruiesc o stea de mare… Cu gleznele julite, eu te pândesc când treci printre rocile țărmului, reci. Marea se...

Continuare...


Powered by

Peisaje iluzorii

Sorin Tudorde @
28 June 2013

“…aripi înalte până la nori.”

“Nu-ți face iluzii; rămâi cu picioarele pe pământ!” De ce?! Și cu ce drept îmi spui tu să fac asta? Mulțumesc frumos, știu și eu că nu poți prinde norii pentru a te înălța în zbor, știu și eu că nu te poți pierde în iarbă, că din soare nu te poți înfrupta și că nu poți pleca pe spinarea unui licurici să te joci cu stelele și Luna. Știu și eu toate astea. Și tocmai de aceea mă încăpățânez să le visez. Pentru că este dreptul meu.

Câteva picturi realizate de artistul rus Vladimir Kush.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. teodora

    Observ ca una din melodiile la care se reactioneaza cel mai usor pe fsb cu un like sau share este Imagine a lui John Lennon; urmeaza Dreamer a lui Ozzy Osborne- nu pot decat sa cred ca sunt multi, multi visatori pe lumea asta care asteapta, imbracati in coconi ca in pictura lui Vladimir Kush, sa le fie insufletite aripile Felicitari pentru articol! 🙂

  2. paul

    incantator de frumos

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.