Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Pe un fir de praf suspendat pe o rază de soare”

Cry Baby: The pedal that rocks the world

Cry Baby: The pedal that rocks the world, spune povestea celei mai vândute pedale de efect pentru chitară cu ajutorul...

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

This entry was posted in Animatie, Video. Bookmark the permalink.

“Pe un fir de praf suspendat pe o rază de soare”

Sorin Tudorde @
14 October 2015

Un poem animat.

“Privit din acest punct distant, Pământul nu pare de vreun interes special. Dar pentru noi e diferit. Gândiți-vă încă o dată la acest punct. Înseamnă aici. Înseamnă acasă. Înseamnă noi. Pe el se află toți aceia pe care îi iubiți, toți aceia pe care îi cunoașteți, toată lumea de care ați auzit vreodată, fiecare ființă umană care a existat vreodată și-a trăit viața aici. Totalitatea bucuriilor și suferințelor noastre, mii de religii, ideologii și doctrine economice încrezătoare, fiecare vânător și crescător, fiecare erou și fiecare laș, fiecare creator și fiecare distrugător de civilizație, fiecare rege și țăran, fiecare cuplu de tineri îndrăgostiți, fiecare mamă și tată, copil plin de speranță, inventator și explorator, fiecare profesor de morală și fiecare politician corupt, fiecare superstar, fiecare lider suprem, fiecare sfânt și fiecare păcătos din istoria speciei noastre a trăit aici, pe un fir de praf suspendat pe o rază de soare.”

Un poem animat inspirat de Carl Sagan și al său “Punct albastru pal”.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Film

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.