Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Patru mici distracții online

Din ceruri

Încă un colțișor de rai românesc. O frumoasă filmare realizată de Mihail Oprescu la Mănăstirea Ciocanu din comuna Bughea de...

Continuare...


Powered by

Patru mici distracții online

Sorin Tudorde @
10 January 2014

Știați că…

1. dacă veți căuta în Google expresia atari breakout și apoi veți da click pe primul rezultat, pagina de căutare se “transformă” astfel încât să puteți juca online celebrul joc video dezvoltat de Atari în 1976?

2. Dacă veți căuta în google expresia zerg rush, ecranul vă va fi invadat de o armată de O-uri care vă vor mânca rezultatele căutării. Ideea e că puteți riposta împotriva armatei de invadatori: făcând dublu click pe un O, îl distrugeți. Iar în final, jocul online astfel creat vă afișează rezultatul obținut.

3. dacă veți cauta expresia google in 1998, pagina de căutare se transforma în versiunea din acel an a motorului de căutare?

4. iar dacă veți scrie do a barrel roll și apoi veți apasă butonul de căutare, pagina va începe să se rostogolească?

surprize-Google

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Am incercat ”Google in 1998” si pe .ro si pe .com si nu s-a intamplat nimic...

Comentează

Parteneri