Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Patru metode anti-copiere “brevetate” peste hotare

Scurt metraj și poezie

Două lumi diferite. Și două filme. The Dark Side of the Lens este un film realizat surferul și fotograful Mickey...

Continuare...


Powered by

Patru metode anti-copiere “brevetate” peste hotare

Sorin Tudorde @
23 August 2013

Pentru că, în cele din urmă, copiatul este o “artă” universală.

Și pentru a nu mai trăi cu impresia că doar la noi se copiază sau ca doar la noi “se face inchiziție” pe tema copiatului, iată și ce se întâmplă la alții.

Universitatea Kasetsart din Bangkok (Thailanda) a “brevetat” coifurile din hârtie.

O “găselniță” adoptată și de Centrul Civil de Aviația din Thailanda. Doar că, dat fiind profilul, coifurile sunt ceva mai “inginerești”.

Și o imagine din Filipine.

Și, în final, o imagine de la Gaokao, echivalentul chinezesc al BAC-ului, unde nu doar că există o strictă supraveghere video, ci și detectoare de semnale digitale pentru a preveni copiatul prin intermediul unor dispozitive electronice.

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.