Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Patru jocuri online

“Totul este posibil, împotriva tuturor rațiunilor”

10 gânduri înțelepte. În iubire ne deşteptăm totdeauna prea târziu. Nu e bun de nimic cel care nu e bun...

Continuare...


Powered by

Patru jocuri online

Sorin Tudorde @
16 September 2014

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Să mai și zâmbim.

1. Crezi că te pricepi la arta abstractă? Sau, mai corect spus: imaginează-ți că ai primit cadou opera unui artist cunoscut; crezi că îți poți da seama care e “susul” și care e “josul” astfel încât să o atârni pe perete în poziție corectă? Testează-ți “aptitudinile” aici.

2. Jocul pătratelor pare simplu la prima vedere. Și chiar este simplu la început. Apoi lucrurile devin din ce în ce mai complicate.

3. În cazul în care vă plictisiți pentru câteva minute vă recomand In Drmzzz, un joc în care joci rolul unei creaturi simpatice care, în vis, pornește să exploreze câteva la fel de simpatice lumi virtuale. Iar ideea e sa te prinzi de unul singur pe ce să dai click pentru a avea parte de “ceva acțiune”.

4. Și, în final: o cursă pentru persoanele care apreciază tamponările. Pardon, tampoane. Pardon, tampoane și tamponări. 🙂

jocuri-online

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Paspartu

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.