Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pentru o vara cu dichis

Cu un singur fir de sârmă

Un român cu cucerește lumea. Cu un singur fir de sârmă. “Conceptul Art Bending, a fost creat de mine, Paul...

Continuare...


Powered by

Pentru o vara cu dichis

Sorin Tudorde @
25 June 2012

Papuci pentru plaja. Sau, dacă doriți, șlapi. Dar cu dichis.

O excelentă idee creativă pentru vara acestui an, venită din Statele Unite: șlapi personalizați, care întipăresc pe plajă, în urma ta, cuvinte sau simboluri.

Practic, compania va produce papucii de plaja pe care îi doriți, inscripționând pe tălpi orice cuvinte sau serie de simboluri pe care o puteți forma cu ajutorul unei tastaturi. Evident, există o limitare a numărului de caractere (între 7 și 12 caractere pe fiecare talpă, în funcție de mărimea piciorului). Și, la fel de evident, nu se acceptă cuvinte vulgare.

Fiecare pereche de șlapi costă 19,95 USD. La care se adaugă tarifele de transport internaționale. Și, da, se acceptă comenzi din toate țările (prin urmare, inclusiv din România). Așadar, dacă vă plac, îi puteți comanda de aici.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.