Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pantalonii pentru picnic

“Art with a Heart”, artă de caritate

A doua ediție a licitației cu scop caritabil “Art with a Heart” va fi organizată anul acesta în data de...

Continuare...


Powered by

Pantalonii pentru picnic

Sorin Tudorde @
27 May 2012

“Moda impune găsirea unor funcționalități care par o necesitate.”

Cel puțin așa afirmă compania italiană de design Acquacalda, inventatoarea celui mai năstrușnic accesoriu vestimentar de la căciulile pentru urechi încoace: “pantalonii Pic Nic” sunt exact ceea ce sugerează denumirea lor – o pereche de pantaloni creată special pentru amatorii de picnic. Mai exact, o pereche de blugi prevăzuți cu o bucată de pânză care se întinde atunci când persoana care îi poartă se așează.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Ba chiar mai mult: “Pantalonii Pic Nic profită de avantajele banalului stat cu picioarele încrucișate pentru a se transforma într-o suprafață comodă destinată celor care iau masa la aer curat. Iar pe lateralele pantalonilor sunt amplasate buzunare cu poziție ajustabilă destinate băuturilor”.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri