Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Panseu pe marginea ploii

“Fiecare vârstă poate fi încântătoare”

Șapte gânduri despre femei, viață și frumusețe. Fiecare vârstă poate fi încântătoare și fermecătoare, cu condiția să trăiești în ea....

Continuare...


Powered by

Autor: Cosmin Neidoni

Panseu pe marginea ploii

Cosmin Neidoni2 August 2016

Când plouă, bacovian, mai mult de trei zile, mințile livrești încep a gândi în spirit de arcă. Și, precum e cunoscut, Dumnezeu nu primește în barcă decât o pereche din fiecare soi, cel mult două cărți, o piesă muzicală, numai una, o fotografie, cel mult două! Ploaia, bacoviană cum spuneam, ne așază și ne îndeamnă sa fim selectivi, reducând la esențe variațiunile vieții! Arca ne salvează ca specie, dar ceea ce luam cu noi, din tot ce ne este permis, ne salvează ca indivizi!

TU ce ai lua cu tine?

ploaie

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cosmin Neidoni

| LinkedIn | Facebook | De același autor

Nascut in Timisoara in 8 Martie 1975. Absolvent de filosofie, freelancer in domeniul traducerilor, scrie proza scurta, eseuri si poezie. Carti publicate: Scrisoare catre fiul meu, Das Schattenspiel. In pregatire: Viata la 40 de ani.

Comentează

Parteneri