Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Până unde merge prostia?

Ce poarta hipsterii in aceasta iarna?

Fesul pentru urechi și boneta pentru bărbie. Uită de apărătorile tradiționale pentru urechi! De acum există Hipster Ear Cap, cea mai...

Continuare...


Powered by

Până unde merge prostia?

Sorin Tudorde @
21 December 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Răspuns: până unde vrea ea.

Pe fondul crizei economice, toate operațiile estetice au cunoscut un declin. Cu o singură excepție: “operațiile estetice destinate pantofilor cu toc cui”. Un tip de oprație care se traduce prin scurtarea degetelor de la picioare (sau, în unele cazuri, char îndepărtarea completă a unui deget) care a devenit un trend printre cele năzuiesc să fie “frumoase din cap până în picioare”. Nu vă vine să credeți? Priviți un scurt material CBS.

Și uite așa, Înfricoșător de frumoasă, metafora artistică designerul Leanie van der Vyver, devine mai reală decât am fi crezut. Și aceasta fără a mai vorbi despre “campionii operațiilor estetice“…

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. elena

    Interpretand filmul din perspectiva prezentata, putem sari direct la concluzii...sau catre...prejudecati. Daca autorul celor cateva randuri ar afla ca, lasand la o parte aspectul inestetic, deformarile articulare ale piciorului sunt extrem de dureroase, limiteaza activitatea zilnica si impun chirurgie, oare in tiparul "prostiei" ar mai fi loc pentru femeile care aspira sa paseasca fara durere? Informarea se poate dovedi utila si merita practicata.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.