Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Până la un punct, nimicuri

Arhefanii

Expoziție de Paolo Tait. 30 ianuarie – 2 martie 2014, Sala Foaier, Muzeul Național al Țăranului Român. Muzeul Național al Țăranului Român,...

Continuare...


Powered by

Autor: Iudita Ecaterina

Până la un punct, nimicuri

Iudita Ecaterina17 July 2016

Ieşirile din tunel s-au făcut mai mereu în spaţiul din dreapta.

Traversarea s-a făcut pe partea stângă a ochiului, pe curba dintre cele două îndoieli unde se aşează nepriceperea sugrumării dintre cele două capete în colţurile cărora se agaţă pentru a nu fi zdrobit de talpa disperării ce loveşte timpul feliindu-l în ore, aranjându-le pe farfurii zburătoare suflându-le în spaţiu din dreapta, căci pe umărul stâng i-a căzut întregul pe care l-a scormonit cu cele şapte degete de la o mână, cealaltă mână ţinea celelalte degete cu unghii lungi pe care se căţăra până în creştet pentru a-şi da drumul în mijlocul ochilor afundaţi în orbite.

nimicuri

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Iudita Ecaterina

Iudita Ecaterina

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri